Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ

bet365

Με τον Μιγκέλ Κορδέρο να δείχνει από την Πέμπτη πως τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό, σήμερα πραγματοποιήθηκε ακόμα μια ευχάριστη προπόνηση στα Σπάτα για την ΑΕΚ, αφού ο Πογιέτ δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Στην «Ένωση» προετοιμάζονται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και ο Ουρουγουανός προπονητής, έπειτα από τις στιγμές ανησυχίας για την κατάσταση του Κορδέρο μεσοβδόμαδα, πλέον χαμογελάει στις προπονήσεις της ομάδας.

Πανέτοιμη η ΑΕΚ για ακόμη ένα τρίποντο στη Superleague. Σε απόδοση 1.90 στην Interwetten, η νίκη της Ενωσης επί του Παναιτωλικού από το πρώτο ημίχρονο.

Δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και άπαντες προσπαθούν να τον πείσουν πως αξίζουν την ευκαιρία τους και μια θέση στις βασικές του επιλογές.

Ο Πογιέτ, αναμένεται ν' ανακοινώσει την αποστολή που θ' αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, το πρωί της Κυριακής...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα