Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός 5-1

Νίκος Μαρούδας
Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός 5-1

bet365

Άνετη εντός έδρας επικράτηση για τον Ολυμπιακό Βόλου, που διέλυσε με 5-1 τον Πανελευσινιακό...

Εύκολα επικράτησε του Πανελευσινιακού με 5-1 ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα του, χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία... Το σκορ άνοιξε στο 23' με πέναλτι του Ντεπετρίς και ενώ στο 16' ο Διαμαντόπουλος είχε σκοράρει, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 37' ο Γουόρντεν με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου η Λαμία μείωσε σε 2-1 με τέρμα του Γκεμίση στο 44'. Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη με τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαίνει δυνατά και να φτάνει κοντά σε τρίτο τέρμα στο 70', με τον Λεόν να σημαδεύει όμως το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ανδρίκου, με τον Λεόν να ευστοχεί στο πέναλτι που έφερε και την αποβολή του άσου του Πανελευσινιακού και να κάνει το 4-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τσιλιγκίρης στο 91' διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Ντάσιος (53' Νικολόπουλος), Μπουτζίκος, Φερνάντες (78' Κυζιρίδης), Νάστος, Ντεπέτρις, Λεόν, Γουόρντεν. Διαμαντόπουλος (46' Τσιλιγκίρης).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Γκεμίσης (65' Δημόπουλος), Παληγεώργος, Μποτωνάκης, Ανδρίκος, Κακκαράς, Κορνελάτος (46' Γιαννιτσάνης), Λίτσος, Τσίγκρος, Πλαβούκος (52' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα