Μασούρας: «Δεν θα μας επηρεάσει η ήττα στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Μασούρας: «Δεν θα μας επηρεάσει η ήττα στην Ξάνθη»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε ότι η ήττα από την Ξάνθη δεν θα επηρεάσει τον Πανιώνιο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στάθηκε και στα δυνατά σημεία των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η ήττα από την Ξάνθη: «Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς, όμως πιστεύω ότι δεν επηρεάζει την ψυχολογία μας, γιατί έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια. Μία ήττα και μία κακή εμφάνιση είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι στην έδρας μας και σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αν είμαστε όπως πρέπει σοβαροί, τότε θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Πολύ σημαντική αναμέτρηση διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον ΠΑΣ. Σε απόδοση 2.30 προσφέρει η Vistabet τον άσο.

Για τον τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου: «Ο ΠΑΣ παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις, έχει καλούς και γρήγορους παίκτες. Έχει συνοχή ως ομάδα, γιατί είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι».

Για την συνέχεια: «Η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και αν το ακολουθούμε αυτό το πλάνο και στη συνέχεια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, θα βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα