«Παναθηναϊκή Γερουσία» θέλει ο Αλαφούζος

«Παναθηναϊκή Γερουσία» θέλει ο Αλαφούζος

Gazzetta team
«Παναθηναϊκή Γερουσία» θέλει ο Αλαφούζος

bet365

Μέχρι και 10 «πράσινους» επιχειρηματίες περιλαμβάνει το πλάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Να αλλάξει σελίδα στον Παναθηναϊκό, έχει σαν στόχο ο Γιάννης Αλαφούζους, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέλει να δημιουργήσει μία «πράσινη επιχειρηματική ομάδα» που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στον σύλλογο για να επιστρέψει στην κορυφή. Όπως αναφέρει, συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στην εφημερίδα «LiveSport», ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού έχει ήδη κάνει αρκετές επαφές, με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Θανάση Γιαννακόπουλο να είναι δύο από τα δυνατά ονόματα στα οποία ελπίζει να βρει ανταπόκριση.

Το πλάνο είναι διαφορετικό από αυτό της «πολυμετοχικότητας», αφού στοχεύει σε ένα σταθερό ποσό από τους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, το οποίο θα καταβάλλεται σε ετήσια βάση και θα κυμαίνεται από 300.000 έως 1.000.000 ευρώ. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή ανθρώπου που ήδη βοηθάει τους «πράσινους» τα τελευταία χρόνια, βάζοντας σταθερά, μέχρι και 700.000 το χρόνο.

Στόχος, επίσης, είναι και η εμπλοκή του Νικόλα Πατέρα, τον οποίο ο Αλαφούζος θέλει να δει να επιστρέφει στην ΠΑΕ. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η εφημερίδα, ο ίδιος τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο αρνητικός όσο στο παρελθόν. Αντίθετα, δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αφού οι σχέσεις των δύο ανδρών δε το επιτρέπουν, όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα