Κάτσε: «Οι ευθύνες βαραίνουν εμάς»

Κάτσε: «Οι ευθύνες βαραίνουν εμάς»

Απόστολος Παγώνης
Κάτσε: «Οι ευθύνες βαραίνουν εμάς»

bet365

Για ευθύνες που βαραίνουν τους παίκτες και όχι τον Ιγκόρ Τούντορ έκανε λόγο ο μέσος του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ SPORT ανέφερε: «Πιο πολύ μας πειράζει ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η αλήθεια είναι ότι στο β’ ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε η τελική προσπάθεια».

Για το τι έφταιξε και τελικά ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε: «Μας στοίχισε η ατυχία. Αν δούμε και τα προηγούμενα παιχνίδια έγινε το ίδιο. Είναι κάτι που συμβαίνει και στο πρωτάθλημα. Ενώ κάνουμε τις ευκαιρίες, δεν μπορούμε να σκοράρουμε».

Για τα όσα είπε ο Τούντορ περί μπαλέτου: «Ο προπονητής εκείνη την ώρα είναι νευριασμένος. Είναι λογικό βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να νικήσει, να πει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, οι ευθύνες βαραίνουν και εμάς».

Για το αν είναι θετικό ή αρνητικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει την Ευρώπη: «Είναι αρνητικό ότι πλέον δεν παίζουμε στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε αυτά τα ματς. Αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα