Βεργέτης: «Να βγάλουμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη»

Δημήτρης Τομαράς
Βεργέτης: «Να βγάλουμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη»

bet365

Ο Στάϊκος Βεργέτης σχολίασε πως οι παίκτες του Αστέρα εφάρμοσαν το πλάνο του και έθεσε ξανά στόχο εξόδου στην Ευρώπη.
Ο τεχνικός των Αρκάδων είπε για:
Το ματς στην Πράγα: «Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Είχαμε συνοχή και αμυντική οργάνωση. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε με ταχύτητα αλλά είχαμε και επιθετικές δυνατότητες. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο, με μια πολύ καλή ομάδα που πίεζε. Είχαμε μερικές χαμένες μονομαχίες, αλλά κατά γενική ομολογία τα παιδιά υποστήριξαν το πλάνο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνήγησαν την ισοφάριση».
Τις αλλαγές: «Οι αλλαγές έγιναν διότι υπήρχαν αρκετοί χώροι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Απλά οι αλλαγές φάνηκαν με την έννοια ότι υπήρχαν χώροι, ενώ είχαμε την μπάλα στα πόδια. Αν είχαν ξεκινήσει τα παιδιά, θα έβγαιναν οι ίδιες δυσκολίες και σε εκείνους».
Το κατά πόσον θα έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο: «Αντιμετωπίζαμε καλύτερη ομάδα. Αν ρισκάραμε μετά το 60'και 70' θα ερχόταν το δεύτερο γκολ και θα τελείωνε το ματς. Αυτό δεν το θέλαμε. Βγάλαμε αρκετή επιθετικότητα, μην χάνοντας την συνοχή μας. Είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας. Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και όπως θα γίνει και στο τελευταίο ματς. Θεωρώ ότι σήμερα το κάναμε στον μέγιστο βαθμό».
Την επόμενη μέρα: «Ο στόχος μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι να βγάλουμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα