Στραματσόνι: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Εσιέν»

Στραματσόνι: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Εσιέν»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Εσιέν»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την αναβολή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους λόγους που επέλεξε για βασικό τον Μίκαελ Εσιέν!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-Για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Είμαι καινούριος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα είμαι και άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αισθάνομαι απογοητευμένος και λυπημένος όταν ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι δεν ξεκινάει. Φαντάζομαι ότι και αυτοί που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό έχουν τα ίδια συναισθήματα”.

-Για τη ψυχολογία των παικτών του μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι: “Σαφώς οι παίκτες ήθελαν να παίξουν πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, περισσότερο απ’ όλους. Εμείς ήμασταν δεύτεροι, ο Ολυμπιακός πρώτος και θεωρούσαμε ότι ήταν μία καλή ευκαιρία για μας να δείξουμε τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας και να νικήσουμε. Πάντοτε θέλεις να δίνεις τα παιχνίδια στο γήπεδο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και τόσο εγώ όσο και η ομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς το οποίο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε”.

-Για την παρουσία έκπληξη του Εσιέν στην 11άδα: “Είναι νορμάλ που όλοι περιμένουν τόσα πολλά απ’ τον Μάικλ, γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και τον ξέρω καλά από την Ιταλία και το διάστημα που ήταν στη Μίλαν. Η απόφασή μου προέκυψε επειδή αυτές τις τρεις εβδομάδες της δουλειάς, μου έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, όχι φυσικά στο 100%. Τον επέλεξα όμως γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι μέσα απ’ τα παιχνίδια θα ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και για την ομάδα”.

-Για το ματς με τον Ηρακλή: “Γνωρίζω καλά ότι αυτά τα ματς είναι δύσκολα γιατί είναι εκτός έδρας και επίσης ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε άλλη μία προπόνηση και ανυπομονούμε να παίξουμε”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα