Κρασνοντάρ - Ντόρτμουντ 1-0

Κρασνοντάρ - Ντόρτμουντ 1-0

bet365

Η Κράσνονταρ κέρδισε με 1-0 την Ντόρτμουντ των 3 (!!!) δοκαριών και πριν καν γίνει η σέντρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και μαθηματικά αποκλείστηκε 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε του ομίλου!

Οι όποιες ελπίδες του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης για πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League έμειναν στο γήπεδο της Κρασνοντάρ, η οποία με τη βοήθεια της τύχης κράτησε στο «μηδέν» την Ντόρτμουντ και με το 1-0 την ακολουθεί στους «32» της διοργάνωσης. Οι Ρώσοι έκαναν το 3x3 στην έδρα τους στον όμιλο και όπως και η ομάδα του Τόμας Τούχελ, έφτασαν τους 10 βαθμούς, συγκομιδή που δεν μπορεί να πιάσει ο ΠΑΟΚ.

Μόλις στο 2' ο Χούμελς ανέτρεψε τον Μαμάεβ στην περιοχή και εκείνος από τη βούλα του πέναλτι άνοιξε το σκορ με το 6ο του γκολ σε 9 ματς (συμπ. προκριματικών) στο φετινό τουρνουά (1-0). Η Ντόρτμουντ όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε, πήρε τον έλεγχο είχε διπλή φάση με Γκουντογκάν-Χόφμαν και στο 8' δοκάρι σε λόμπα του Κολομβιανού επιθετικού, Αντριάν Ράμος, Στο 16' το kung fu σουτ Γκονσάλο Κάστρο κόντραρε λίγο και πέρασε μόλις έξω ενώ μέχρι να έρθει το ημίχρονο η BvΒ είχε ακόμα δύο καλές φάσεις με σουτ του Γκουντογκάν (37') και κεφαλιά του Μπέντνερ (45').

Στην επανάληψη η Μπορούσια έκανε περισσότερες φάσεις αλλά η μπάλα απλά δεν ήθελε να πάει στα δίχτυα του Ντίκαν. Στο 47' το βολέ του Σμέλτσερ πέρασε έξω όπως και στο 53' η κεφαλιά του Πίστσεκ και στο 60' αυτή του Ράμος. Στο 63' και ο Βάιγκλ απείλησε από αέρος αλλά η κατάληξη ήταν στο οριζόντιο δοκάρι. Με την Κρασνοντάρ να θέλει να κρατήσει το πολύτιμο σκορ, η οπισθοχώρηση ήταν φυσιολογική, όμως η Ντόρτμουντ δεν έμελλε να σκοράρει.

Στο 74' ο Καμπορέ έκοψε σωτήρια το σουτ του Γκουντογκάν από καλή θέση μέσα στην περιοχή και στο 75' ήρθε το δοκάρι Νο3 όταν ο Σμέλτσερ έκοψε όμορφα στον Μχιταριάν ο οποίος με πλασέ με τη μία έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο του Ντίκαν. Απο πλευράς Ρώσων -που έκαναν τη δουλειά- δύο καλές φάσεις είχε ο Αρι, με λόμπα 40 μέτρων (72') και κεφαλιά που απέκρουσε ο Βάιντενφελερ (87').

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα