Καταρρέει η άμυνα της Ρεάλ

Καταρρέει η άμυνα της Ρεάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Καταρρέει η άμυνα της Ρεάλ

bet365

Στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερα από τα διπλάσια τέρματα, σε αντίθεση με όσα είχε πριν από το ματς με τη Σεβίλλη!

Οι «μερένχες», επικράτησαν 4-3 της Σαχτάρ στο Ντόνετστκ, το βράδυ της Τετάρτης, ξεπερνώντας τη βαριά ήττα (4-0) από τη Μπαρτσελόνα στο μεγάλο clasico του περασμένου Σαββάτου.

Ναι μεν επανέρχεται η ηρεμία για να δουλέψει η ομάδα περισσότερο και καλύτερα, έπειτα από κάποιες πολύ δύσκολες μέρες κατά τις οποίες είχε πάρει η μπάλα τους Φλορεντίνο Πέρεθ, Ράφα Μπενίτεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό, όμως, που πρέπει να κοιτάξει η «βασίλισσα» στην προετοιμασία της ενόψει των προσεχών αγωνιστική της υποχρεώσεων, είναι η διόρθωση της κατάστασης στην άμυνα. Και μπορεί να μην υπάρχει πλέον Σέρχιο Ράμος, τουλάχιστον όχι μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά η Ρεάλ δεν μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για τα μετόπισθεν και το «τείχος» που υψώνεται μπροστά από την εστία.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λανθαρότε σκοράρει στο σημερινό παιχνίδι του Αστέρας Τρίπολης με την Σπάρτα Πράγας.

Για την ακρίβεια, σε 10 παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν, η ομάδα του Μπενίτεθ είχε δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ και έχει δεχθεί 7 στα δύο τελευταία ματς απέναντι στη Σεβίλλη (ήττα 3-2 στην Ανδαλουσία) και Μπαρτσελόνα (4-0 στο «Σαντιάγκο Μπεναμπέου».

Επιπλέον, ενώ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ είχε καταφέρει ο σύλλογος της Μαδρίτης να μην παραβιαστεί η εστία του, μέσα σε ένα 90λεπτο στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η μπάλα κατέληξε τρεις φορές στο βάθος της εστίας του Κίκο Κασίγια, στη νίκη με σκορ 4-3.

Τα τρία γκολ που δέχθηκε η Ρεάλ, σημειώθηκαν από το 77' και μετά, έχοντας μέχρι εκείνο το σημείο προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, για να καταλήξει να... αγχωθεί στα τελευταία λεπτά, μετά το γκολ του Τεξέιρα στο 88ο λεπτό που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα