Πρόβλημα με το γήπεδο προπονήσεων

Θοδωρής Βασίλης
Πρόβλημα με το γήπεδο προπονήσεων

bet365

Μετά την πώληση του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα για το που η ομάδα θα προπονείται. Πρόβλημα και στο γήπεδο της Φυλής.

Σε αναζήτηση γηπέδου για να μπορέσει η ομάδα να κάνει προπονήσεις βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» είχαν συμφωνήσει να χρησιμοποιούν το γήπεδο της Φυλής, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί πρόβλημα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι του συλλόγου να έχουν βγει στην γύρα για την εύρεση νέου γηπέδου.

Η αναζήτηση αυτή όπως φαίνεται έφερε αποτελέσματα, αφού κατάφεραν να κλείσουν το γήπεδο της Νήαρ Ηστ το οποίο θα φιλοξενεί την ομάδα. Το προπονητικό κέντρο είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί τον Πανιώνιο μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη και την πώληση των εγκαταστάσεων στο Κορωπί στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα