«Στο χέρι μας η πρόκριση»

Gazzetta team
«Στο χέρι μας η πρόκριση»

bet365

Αισιοδοξία για πρόκριση επί του Ολυμπιακού υπάρχει στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, με όλους να θεωρούν πως αυτή περνάει από το χέρι τους.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον... τελικό με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, με τους Λοδρέζους να εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα είναι εκείνοι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των «16».

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις των Τσεχ, Μέρτερζάκερ... Ο πρώτος, τόνισε πως: «Κάναμε το καθήκον μας, η Μπάγερν έκανε το καθήκον της και μας περιμένει ένα μεγάλο φινάλε στο τελευταίο ματς. Πηγαίνουμε σ' ένα δύσκολο ματς, ξέρουμε τι θέλουμε να πάρουμε, οπότε ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Εάν δημιουργήσουμε ευκαιρίες, παίξουμε το παιχνίδι μας και του μεταφέρουμε την πίεση, έχουμε ευκαιρία να σκοράρουμε τα γκολ που απαιτούνται και να κάνουμε τη διαφορά. Είμαστε σε καλή φάση γιατί μερικές εβδομάδες πριν ήμασταν εκτός διοργάνωσης και τώρα είναι όλα στο χέρι μας. Δεν έχει σημασία πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά να είμαστε στην κλήρωση για τους "16"».

Ενώ ο δεύτερος, υπογράμμισε: «Πιστεύαμε πριν το ματς ότι ήμασταν ικανοί να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς, είναι απογοητευτικό αυτό. Αλλά έχουμε ακόμη πιθανότητες, οπότε πιστεύουμε. Ήταν ένας εφιάλτης τα δύο πρώτο ματς. Πρέπει να δούμε την αλήθεια κι αυτή λέει ότι πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε καλές πιθανότητες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ. Είδατε ότι πάντα ήμασταν ικανοί να το κάνουμε. Να βγούμε χωρίς φόβο, με σεβασμό για τον αντίπαλο, αλλά να μείνουμε ήρεμοι μέχρι το τέλος»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα