Ατλέτικο Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 2-0

bet365

Ο Γκάμπι κέρασε τα δύο γκολ στον Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο, που καθάρισε 2-0 την Γαλατά και θα παίξει την 1η θέση στη Λισσαβόνα κόντρα στη Μπενφίκα.

Σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει. Οπως και στο πρωτάθλημα όμως έχει τον τρόπο να κερδίζει τα ματς της. Για την ακρίβεια κάνει τα αυτονόητα, έχοντας μπροστάρη τον Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκείνος που έβαλε τα δύο γκολ στο 2-0 επί της Γαλατάσαραϊ, η οποία με τη σειρά της δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Ο Σνάιντερ απείλησε με ένα σουτ που έξυσε το δοκάρι του Ομπλάκ, αλλά έκτοτε δεν έκαναν τίποτ' άλλο οι Τούρκοι. Αντιθέτως, ο Γκριεζμάν ολομόναχος σκόραρε με κεφαλιά(13') και με εξ επαφής πλασέ (65'), φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα στη διοργάνωση. Και στις δύο περιπτώσεις η τελική πάσα ήταν από τον Γκάμπι. Ο αρχηγός της ομάδας έφτασε τις οκτώ συνολικά και είναι ο πρώτος στην ιστορία της Ατλέτικο.

Πλέον για να εξασφαλίσουν το καλό εισιτήριο οι Ροχιμπλάνκος θα πρέπει να νικήσουν στην έδρα τ ης Μπενφίκα, η οποία είχε κάνει «διπλό» στη Μαδρίτη και έχει το πάνω χέρι σε αυτή την ισοβαθμία.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χοσέ Χιμένες, Γκοδίν, Χεσούς Γκάμεθ, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο (74' Σαούλ), Κόκε, Καράσκο (70' Ολιβερ Τόρες), Γκριεζμάν (67' Βιέτο), Φ. Τόρες

Γαλατάσαραϊ (Κλαούντιο Ταφαρέλ): Μουσλέρα, Τσετζού, Χακάν Μπαλτά (77' Γκουμούς), Σεμίχ Καγιά, Σαμπρί, Ντεναγιέρ (69' Αντίν), Μπιλάλ (62' Μπουλούτ), Καρατσάν, Οζτεκίν, Σνάιντερ, Ποντόλσκι


3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Ατλέτικο 10 (9-2)
2. Μπενφίκα 10 (9-6)
3. Γαλατάσαραϊ 4 (5-9)
4. Αστάνα 3 (4-10)

Τελευταία αγωνιστική (8 Δεκεμβρίου)
Γαλατάσαραϊ – Αστάνα
Μπενφίκα - Ατλέτικο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα