ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βόλφσμπουργκ 0-2

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βόλφσμπουργκ 0-2

bet365

Στην παγωμένη Μόσχα, η Βόλφσμπουργκ είχε λύσεις και... Σίρλε, επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Τεράστιο διπλό για τη Βόλφσμπουργκ στη Μόσχα, επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ και πάτησε κορυφή! Στους 9 βαθμούς οι Γερμανοί και έκαναν τεράστιο βήματα για την πρόκριση στη φάση των «16». Εξαιρετικός ο Σίρλε, ήταν ο κορυφαίος των «λύκων», οι οποίοι στην τελευταία στροφή υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε πιο δυνατά, και με τον Ντουμπία πιο κινητικό προσπάθησε να απειλήσει. Ωστόσο, έπειτα τα πρώτα λεπτά, το σκηνικό άλλαξε, η Βόλφσμπουργκ ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο τα πήγε περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ είχε κατοχή μπάλας που άγγιζε το... 67% στο πρώτο μισάωρο! Οι Γερμανοί είχαν παγώσει το παιχνίδι και έπαιζαν στο ρυθμό που ήθελαν. Η πρώτη καλή φάση του ματς για τους γηπεδούχους ήρθε στο 34', αλλά ο Μούσα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μπενάλιο! Το ημίχρονο έκλεισε με τη Βόλφσμπουργκ να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όχι όμως και τις φάσεις για κάτι περισσότερο.

Διαφορετικό σκηνικό στην επανάληψη, η ΤΣΣΚΑ μπήκε ορεξάτη και στο 49' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Μπενάλιο έσωσε την εστία του στην προσπάθεια του Μιλάνοφ. Οι Μοσχοβίτες έγιναν πιο πιεστικοί και στο 54' ο Μούσα έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν στο 61' όταν και ο Σίρλε πήρε θέση στο βασικό σχήμα. Ετσι, έξι λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ντάντε, ο Ντοστ άφησε έξυπνα και ο 25χρονος επιθετικός από πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια, το γκολ χρεώθηκε στον γκολκίπερ, Ακινφέεβ, ο οποίος βοήθησε τα... μέγιστα! Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 88' ήρθε το δεύτερο χτύπημα! Ο Σίρλε με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0! Μάλιστα, η Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά η προσπάθεια του Μπέντνερ βρήκε το δοκάρι!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα