Με τέσσερις απουσίες ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με τέσσερις απουσίες ο Πανθρακικός

bet365

Με τέσσερις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εκτός οι Τζάνης, Βάλτερ, ατομικό οι Ίγκορ, Μελίσσης.

Τέσσερις... πονοκεφάλους έχει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο λόγος για τους Χρήστο Τζάνη, Βάλτερ, Ίγκορ και Μελίσση, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι δύο πρώτοι έμειναν εκτός της σημερινής προπόνησης, ενώ οι δύο τελευταίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και αντίδρασης, αμυντική και επιθετική τακτική, τελειώματα, καθώς και προβολή βίντεο.

Σε αυτό ο τεχνικός των ακριτών έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και τους επεσήμανε τι πρέπει να προσέξουν. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (26/11) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (27/11), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα