Δύο επιστροφές στην Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Δύο επιστροφές στην Ξάνθη

bet365

Οι Ζαραδούκας και Παπαστεριανός επανεντάχθηκαν στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα και έτσι είναι πια διαθέσιμοι για το τεχνικό τιμ της Ξάνθης.
Με πρωινές ασκήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το κυριακάτικο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τους Γιάννη Ζαραδούκα και Μανώλη Παπαστεριανό να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και στις ασκήσεις τακτικής. Αντίθετα συνεχίζουν τις ατομικές ασκήσεις οι Βασιλακάκης, Δεμένικος, Γουάλας και Νιέτο. Στην προπόνηση της Τετάρτης μετά τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και το αερόβιο τρέξιμο, το βάρος έπεσε στην αμυντική λειτουργία αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα