Κανονικά ο Ιμπραΐμ, ατομικό για δύο

Κανονικά ο Ιμπραΐμ, ατομικό για δύο

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά ο Ιμπραΐμ, ατομικό για δύο

bet365

Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα για τον Ιμπραΐμ στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας, με τους Νάστο, Άρτσε να ακολουθούν ατομικό.

Ένα ευχάριστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» είδε τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ να λαμβάνει κανονικά μέρος σε αυτή και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά. Από τη μεριά τους, οι Βαγγέλης Νάστος, Πέδρο Άρτσε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανένταξής του, ενώ ο δεύτερος έμεινε προληπτικά εκτός, καθώς δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, μετά το χτύπημα στη γάμπα που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα