Κορδέρο: «Είμαι καλά και θα παίξω»

Κορδέρο: «Είμαι καλά και θα παίξω»

Gazzetta team
Κορδέρο: «Είμαι καλά και θα παίξω»

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ο Μιγκέλ Κορδέρο έχει κάκωση στο ισχίο αλλά ο ίδιος τονίζει ότι είναι καλά και έτοιμος για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία ο Ισπανός χαφ έχει υποστεί κάκωση στο ισχίο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, ο ίδιος μέσω Instagram... είπε άλλα.

«Δεν ξέρω από που προκύπτουν οι φήμες ότι είμαι τραυματίας. Είμαι καλά, ολοκλήρωσα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε στα νέα. Καλή τύχη στην ΑΕΚάρα, στο παιχνίδι μπάσκετ απόψε», ήταν το μήνυμα του Κορδέρο, το οποίο... κοντράρεται με την ενημέρωση της Ενωσης περί προβλήματος και μη συμμετοχής στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Λίγη ώρα μετά, πάντως, σε επικοινωνία των δύο πλευρών, ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι αυτό το μήνυμα το έγραψε επειδή αισθάνεται ότι θα είναι έτοιμος την Κυριακή και ήθελε να δείξει την ενόχλησή του για κάποια μηνύματα που δέχθηκε περί συχνών τραυματισμών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα