Τα ευρωπαϊκά ερυθρόλευκα έσοδα!

Δημήτρης Τομαράς
Τα ευρωπαϊκά ερυθρόλευκα έσοδα!

bet365

Η ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στην συνέχεια του Champions League θα του αποφέρει κέρδη άνω των 30 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο όμως η προσπάθειά του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League συνεχίζεται.
Μία προσπάθεια που εφόσον στεφθεί με επιτυχία θα του αποφέρει κέρδη άνω των 30 εκατ. ευρώ. Για αρχή ο Ολυμπιακός έχει διασφαλίσει όλο το market pool από ελληνικής πλευράς που φέτος είναι στα 13 εκατ. ευρώ (6,5 δικά του συν τα 6,5 του Παναθηναϊκού που έμεινε εκτός) και το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους που είναι στα 12 εκατ. ευρώ.
Με το πριμ της νίκης είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ και της ισοπαλίας στις 500.000 έχει ήδη καρπωθεί 16,5 εκατ. ευρώ καθώς έχει κάνει έως τώρα στην φάση των ομίλων τρεις νίκες.
Σε αυτά υπάρχουν και τα 5,5 εκ. ευρώ στο ενδεχόμενο πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, τα χρήματα που εισπράττει ο Ολυμπιακός από τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων (έσοδα από τα εισιτήρια, από προϊόντα του κ.λ.π.), καθώς και κάποια άλλα έσοδα που προκύπτουν από την UEFA. Έτσι εφόσον όλα πάνε καλά με την Άρσεναλ στο Φάληρο στις 9/12 και συνεχίσει και στην επόμενη φάση του Champions League υπό προϋποθέσεις μπορεί να καρπωθεί πάνω από 30 εκατ. ευρώ.
Κατά τα άλλα στην εκδοχή όπου ο Ολυμπιακός θα βγει 3ος και θα πάει στο Γιουρόπα Λιγκ, θα πάρει 500.000 ευρώ για την συμμετοχή του στους «32», αν περάσει στους «16» θα πάρει επιπλέον 750.000, στα προημιτελικά 1 εκατ., στα ημιτελικά 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο νικητής του τελικού εισπράττει 6,5 και ο ηττημένους 3,5 εκατ. ευρώ.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα