Αστάνα - Μπενφίκα 2-2

Gazzetta team
Αστάνα - Μπενφίκα 2-2

bet365

Η Μπενφίκα βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ από την Αστάνα, όμως έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το Καζαχστάν και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρωτιά.

Η Αστάνα έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει την έκπληξη και να μπει στη μάχη για το Europa League, όμως η Μπενφίκα κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 2-2 από το Καζαχστάν και να διατηρήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 19' μετά από σέντρα του Καμπανάνγκα από αριστερά, ο Τουμάσι με κεφαλιά έκανε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μπουν στο ματς στο πρώτο ημίχρονο και στο 31' οι Καζάκοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Άνιτσιτς έκανε το 2-0! Ο τερματοφύλακας Έρικ ήταν σε καλή κατάσταση, έκανε ό,τι μπορούσε, για να κρατήσει το σκορ μέχρι το ημίχρονο, όμως στο 40' ο Χιμένες έβαλε ξανά την Μπενφίκα στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν λογικό να μην μπορέσουν να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι. Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με τον Γκουέντες να χάνει την καλύτερη και τον Χιμένες να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 72' για το τελικό 2-2!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα