Τα είπαν Αλαφούζος-Κοντονής

Τα είπαν Αλαφούζος-Κοντονής

Νίκος Αθανασίου
Τα είπαν Αλαφούζος-Κοντονής

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε τον Σταύρο Κοντονή και οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση για όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην Λεωφόρο.

Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην Λεωφόρο και την παραδοχή του Σταύρου Κοντονή για διάλογο με Μαρινάκη και Βρέντζο κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την τύχη του ντέρμπι, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε τον υφυπουργό αθλητισμού την Τετάρτη. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» και ο Κοντονής τα είπαν σε καλό κλίμα και η μοναδική ενημέρωση, αυτή την στιγμή, για τα όσα ειπώθηκαν έρχονται από την πλευρά του υφυπουργείου.

Το σχετικό Δελτίου Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος. Θέμα της συνάντησης ήταν τα διαδραματισθέντα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα