Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ξεπερνούν ευρωπαϊκά «θηρία»!

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ξεπερνούν ευρωπαϊκά «θηρία»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ξεπερνούν ευρωπαϊκά «θηρία»!

bet365

Να χαίρεσαι να τους βλέπεις αν είσαι οπαδός της Μπαρτσελόνα ή ουδέτερος φίλαθλος και να... τρέμεις στο άκουσμά τους, αν είσαι αντίπαλος. Οι «MSN» της Μπαρτσελόνα συνεχίζουν τις τρομερές επιδόσεις, στις οποίες δεν μπορεί να φτάσει ούτε... ολόκληρη η Μπάγερν Μονάχου!

Έχοντας ενωθεί ξανά μετά την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι που απουσίασε τους προηγούμενους δύο μήνες και πραγματοποίησε το «come-back» στην ομάδα, στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η ... αγία τριάδα των «μπλαουγκράνα» κάνει ξανά ό,τι θέλει απέναντι σε όποια ομάδα βρεθεί απέναντί τους.

Και το... καλύτερο απ' όλα, για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, είναι οι τρεις «σωματοφύλακες» ό,τι κάνουν, το κάνουν και για τη δική τους διασκέδαση, δείχνοντας – όπως για παράδειγμα έγινε και στην εξάρα επί της Ρόμα – ότι παίζουν ελεύθερα και σκέφτονται το όμορφο ποδόσφαιρο της... αλάνας.

Σε 11 μήνες μέσα στο 2015, οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ έχουν καταφέρει να πετύχουν τα 129 από τα 156 γκολ που έχει βάλει συνολικά η Μπαρτσελόνα! Ο Αργεντινός «μάγος» έχει 47 γκολ στ' όνομά του, ο Ουρουγουανός έχει 39, ο Βραζιλιάνος 43 και από εκεί πέρα, ο Ράκιτιτς έχει 6 τέρματα, ο Πέδρο και ο Πικέ από 5, οι Ραφίνια, Μπάρτρα, Ινιέστα, Ρομπέρτο και Αντριάνο από 2 και οι Άλμπα, Τσάβι και Βερμάελεν από 1.

Τα 129 τέρματα του «MSN», είναι επίδοση πολύ καλύτερη ακόμα και από αυτή που έχει ... ολόκληρη η Μπάγερν Μονάχου! Με τους Βαυαρούς να εμφανίζονται ασταμάτητοι στα περισσότερα παιχνίδια τους, ακόμα κι έτσι, έχουν πετύχει εφτά γκολ λιγότερα από τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ (122 δηλαδή), ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 115 γκολ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στα 108.

Ακόμα και με δύο μήνες απουσίας του Μέσι, αλλά με ιδανική κάλυψη από τον Νεϊμάρ, οι τρεις εξαιρετικοί φίλοι και ακόμα καλύτεροι συμπαίκτες στο χορτάρι, είναι απολαυστικοί...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα