Πελεγκρίνι: «Σημαντική η πρωτιά»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Σημαντική η πρωτιά»

bet365

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχοντας μάθει από τα παθήματα των περασμένων ετών, τόνισε τη σημασία που έχει η πρωτιά στον όμιλο για τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε για τρίτη σερί φορά και αυτήν τη χρονιά είναι επίσης σημαντικό να είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Είναι ένα τεστ για εμάς να προσπαθήσουμε για την νίκη σε μια δύσκολη έδρα, να κατακτήσουμε την κορυφή του γκρουπ. Νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ματς που χάσαμε στο γήπεδό μας» δήλωσε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός, προσθέτοντας: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να παίξουμε στην Ευρώπη με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίσαμε τη Σεβίλλη (3-1 στην Ισπανία). Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες, αλλά περισσότερο απ' αυτό παίξαμε με τον ίδιο τρόπο που παίζουμε στην Premier League. Με πολλή κατοχή και πολλές ευκαιρίες».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Πολύς κόσμος μας έχει κριτικάρει στο Champions League και είναι σημαντικό να έχουμε μία διάκριση. Το κάναμε αυτό, παίρνοντας την πρόκριση για τρία χρόνια. Το πιο δύσκολο αύριο είναι η ποιότητα των παικτών της Γιουβέντους. Έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι και ο λόγος που έφτασε στον τελικό πέρυσι. Θα βρούμε μια ομάδα που θέλει να προκριθεί στην πρώτη θέση του γκρουπ, αλλά κι αυτή θα βρει μπροστά της μία Μάντσεστερ Σίτι που θα παλέψει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα