Μάμιτς: «Θα προκριθεί η Άρσεναλ»

Gazzetta team
Μάμιτς: «Θα προκριθεί η Άρσεναλ»

bet365

Η Άρσεναλ θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, σύμφωνα με τον Ζόραν Μάμιτς, που τόνισε πως διαθέτει περισσότερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στην Άρσεναλ για την νίκη. Ήταν η καλύτερη ομάδα και πολύ καλύτερη από την τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε στο Ζάγκρεμπ. Συνδυάστηκαν αρκετές φορές, είχαν υψηλό κίνητρο και με παίκτες σαν τον Σάντσες, τον Καθόρλα και τους υπόλοιπους δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις» δήλωσε ο τεχνικός της κροατικής ομάδας, προσθέτοντας: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και ξεκινήσαμε καλά. Αλλά όταν άλλαξαν τον ρυθμό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε. Ειδικά στο δεύτερο γκολ, το λάθος είναι δικό μας. Προσπαθήσαμε να πάρουμε την μπάλα, αλλά μας πίεσαν ψηλά, ήταν καλοί στις αντεπιθέσεις και έλεγξαν το παιχνίδι».

Αναφορικά με τις πιθανότητες της Άρσεναλ για πρόκριση, εξήγησε: «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει μεγάλη ευκαιρία. Έχει ποιότητα περισσότερη από τον Ολυμπιακό και κατά τη γνώμη μου θα προκριθεί».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι ήταν μία μεγάλη εμπειρία για εμάς. Μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά. Κάθε ματς είναι σημαντικό και οι παίκτες μου κέρδισαν πολλά από αυτήν την εμπειρία. Είμαστε μία πολύ πιο δυνατή ομάδα απ' ότι ήμασταν μερικά χρόνια πριν. Το δείξαμε στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και στο πρώτο μας ματς με την Άρσεναλ. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε δύναμη, ποιότητα ποδοσφαιριστών, χρήματα... Με το δικό μας μπάτζετ και το κροατικό πρωτάθλημα, έχουμε δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα