Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα»

Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα»

Αντώνης Σαούλης
Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα στον «τελικό» με την Άρσεναλ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. ΜΟΝΑΧΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Για την ήττα στο Μόναχο, τον «τελικό» με την Άρσεναλ και τα σενάρια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Μάρκο Σίλβα στην κάμερα του OTE TV. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Λονδρέζους και έδωσε αβαντάζ στην ομάδα του λόγω έδρας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ήττα με 4-0: «Ήταν ένα βαρύ αποτέλεσμα για μας, που ίσως όλοι περιμένανε. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα για να παλέψεις πρέπει να έχεις ένα επίπεδο περισσότερο από τα άλλα ματς, να τα δώσεις όλα. Αυτό δεν έγινε σήμερα, η στάση μας δεν ήταν όπως την είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να είσαι στο μάξιμουμ των όσων μπορείς να κάνεις για να μπορέσεις να παλέψεις και να διεκδικήσεις κάτι από αυτή την τρομερή ομάδα».

Για τον «τελικό» με την Άρσεναλ: «Αυτή στιγμή είμαστε στη θέση να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα. Είχα πει ότι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι το πιο κρίσιμο. Η πρόκριση πρόκειται να κριθεί απέναντι στην Άρσεναλ. Όλοι θεωρούν ότι είναι το φαβορί, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα ότι παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τον βαθμό της πρόκρισης που χρειαζόμαστε».

Για το αν κάνει εύκολο ή δύσκολο το ότι ο Ολυμπιακός πάει για δύο αποτελέσματα: «Για να περάσεις στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι πρέπει να τα δώσεις όλα. Να μη σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Με ομάδες όπως οι Μπάγερν, Άρσεναλ, πρέπει να προσπαθήσεις και να τα δώσεις όλα για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα