Λιόν - Γάνδη 1-2

Gazzetta team
Λιόν - Γάνδη 1-2

bet365

Τρέλανε και τους Γάλλους η Γάνδη, με γκολ του Κουλιμπαλί στο... 95' επικράτησε 2-1 της Λιόν στο Ζερλάν και βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκρισή της στη φάση των «16».

Στο... τελευταίο της παιχνίδι στο Ζερλάν για το Champions League η Λιόν... κατάφερε να απογοητεύσει τον κόσμο της και αιτία ήταν η εντυπωσιακή Γάνδη! Η πρωταθλήτρια Βελγίου τρέλανε και τους Γάλλους και με τέρμα του Κουλιμπαλί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε 2-1! Πλέον, βρίσκεται στη 2η θέση έχοντας 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Βαλένθια και στην τελευταία στροφή υποδέχεται την... αδιάφορη Ζενίτ (εχει κατακτήσει την κορυφή). Την ίδια ώρα οι «νυχτερίδες» θα φιλοξενούν τη Λιόν.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Λιόν, η οποία μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ! Ο Γκεζάλ μοίρασε ιδανικά στον Φερι, ο οποίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Γάνδη αντέδρασε και τρία λεπτά αργότερα από την κεφαλιά του Κουλιμπαλί η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Γρήγορος ρυθμός, με τις άμυνες να έχουν αρκετά προβλήματα. Στο 12' ο Λακαζέτ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπως και στο 22΄ ο Ντεζεγκέρ. Ωστόσο, στο 32' η Γάνδη έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μιλίσεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και με μοναδική εκτέλεση πέτυχε το 1-1! Η Λιόν προσπάθησε να αντιδράσει με τον Βαλμπουενά, αλλά ήταν αυτή που... σώθηκε στο 45', όταν ο Λόπες έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντεζεγκέρ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά σε δυο περιπτώσεις, Βαλμπουενά και Λακαζέτ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Αυτό το... πλήρωσαν στο τέλος, αφού στο... 95' ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά έστειλα στ΄αστέρια τη Γάνδη! Οσο για τη Λιόν, πάει για... τουρισμό στη Βαλένθια!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα