Χωρίς Μπερτόλιο στην Πράγα ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Μπερτόλιο στην Πράγα ο Αστέρας

bet365

Χωρίς τον Μπερτόλιο θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα στην Πράγα ο Αστέρας Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρωί της Τετάρτης (25/11) η αναχώρηση για Τσεχία.

Την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ολοκλήρωσε ο Αστέρας ενόψει του αγώνα με τη Σπάρτα στην Πράγα (26/11 20:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ακράδες προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) και το απόγευμα η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και διαμένει στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από εκεί θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης (25/11) στις 9:20 για την Τσεχία, με την άφιξη να αναμένεται στις 12:00 ώρα Ελλάδας. Εκεί ο σύλλογος της Τρίπολης θα πάει χωρίς τον Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και έμεινε εκτός.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Τσοκάνης, Τορμένα, Γιάννου. Επίσης, ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, καθώς δεν είναι δηλωμένος στη λίστα.

Έτσι, η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Πέμπτης (26/11) θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση στο γήπεδο της Σπάρτα στις 20:00 ώρα Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης (25/11), ενώ μία ώρα νωρίτερα θα προηγηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Βεργέτη και ενός εκ των ποδοσφαιριστών.

Τέλος, οι Αρκάδες θα έχουν στο πλευρό τους και 200 φιλάθλους, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται αύριο στην Πράγα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Εισιτήρια για τον αγώνα Sparta Praha-ASTERAS (26/11, 20:00) στην ΠΡΑΓΑ, θα διατίθενται στο ξενοδοχείο "CORINTHIA" στην Πράγα, το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τις 22:00 (ώρα Τσεχίας).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306982770818

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα