«Συνηθισμένοι να το παίρνουν στα χαρτιά»

«Συνηθισμένοι να το παίρνουν στα χαρτιά»

Νίκος Αθανασίου
«Συνηθισμένοι να το παίρνουν στα χαρτιά»

bet365

Επίθεση κατά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως οι Πειραιώτες προσπαθούν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά...

Θέση για την ένσταση που κατέθεσε πήρε ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως το θέμα αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμό της ΕΠΟ, ενώ επίσης επιτίθενται κατά του Ολυμπιακού και αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν λυσσαλέα να μη γίνει το παιχνίδι και πως το ίδιο προσπαθούν και τώρα για να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Συγκεκριμένα από το «τριφύλλι», ανέφεραν: «Το θέμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πετάχθηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γινόταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ρίφθησαν οι φωτοβολίδες να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα