Πρόβλημα με Άρτσε στη Βέροια

Πρόβλημα με Άρτσε στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Άρτσε στη Βέροια

bet365

Πρόβλημα με τον Άρτσε προέκυψε στη Βέροια, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα στο ματς με την Ηρακλή και την Τετάρτη (25/11) θα κριθεί αν είναι σοβαρό. Ατομικό για Νάστο, Ιμπραΐμ.

Ένας... πονοκέφαλος προέκυψε για τον Γιώργο Γεωργιάδη στο ματς της Βέροιας με τον Ηρακλή. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» είδε τον Πέδρο Άρτσε να δέχεται ένα χτύπημα στη γάμπα και την Τετάρτη (24/11) θα κριθεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όχι.

Από τη μεριά τους, οι Βαγγέλης Νάστος, Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση. Αμφότεροι έχουν ανεβάσει ρυθμούς, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να μπει από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά την Κυριακή (29/11).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα