ΠΑΟΚ: Στην Αθήνα ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Στην Αθήνα ο Σαββίδης

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στην Αθήνα ο Σαββίδης

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για θέματα που σχετίζονται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης όπως σας ενημερώσαμε από το Gazzetta.gr παραμένει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να τρέξει τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου σήμερα (24/11) είχε από το πρωί κάποιες συζητήσεις με στελέχη της ΠΑΕ δίνοντας ταυτόχρονα και το "οκ" για την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αλλά και κάποια προγραμματισμένα ραντεβού στο Μακεδονία Παλλάς. Στη συνέχεια αναχώρησε το μεσημέρι για την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Όπως ενημέρωσε τα στελέχη της ΠΑΕ θα επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη για να ασχοληθεί και πάλι με τα θέματα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα