Άρης: Η αποστολή με Εορδαϊκό

Άρης: Η αποστολή με Εορδαϊκό

Απόστολος Παγώνης
Άρης: Η αποστολή με Εορδαϊκό

bet365

Να συνεχίσουν το αήττητο θέλουν στον Άρη ενόψει της αυριανής (25/11) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Εορδαϊκό. Ο Νίκος Αναστόπουλος, εκτός από τους Μπράβο, Γεωργιάδη και Παυλίδη δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εορδαϊκό 2007 (25/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Γεωργιάδης, Ραούλ Μπράβο και Μπάμπης Παυλίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι Θεσσαλονικείς αναχώρησαν σήμερα (24/11) για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας όπου θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα