ΠΑΟΚ: Ζήτησε συνάντηση με τους αρχηγούς

ΠΑΟΚ: Ζήτησε συνάντηση με τους αρχηγούς

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ζήτησε συνάντηση με τους αρχηγούς

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, στην προσπάθεια του να εκτονωθεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ζήτησε να συναντηθεί με τους αρχηγούς της ομάδα προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα του πως τελείωσε η ανοχή του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν αναχώρησε ως είθισται για το Ροστόφ. Παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη, έχοντας συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό τμήμα και τα βέλη του πάνε προς πάσα κατεύθυνση. Όπως διεμήνυσε στους παράγοντες της ομάδας σκοπεύει ν' αναλάβει δράση και μάλιστα ζήτησε να βρεθεί με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ και ίσως με τον τεχνικό τιμ. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου μ' αυτή την κίνηση θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται ν' ανεχτεί στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις τύπου Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό... στέλνοντας το μήνυμα πως η ανοχή του με τους αδιάφορους τελείωσε.

Ο Σαββίδης μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν συγκάλεσε σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς. Προτίμησε επιτόπου να βάλει τις φωνές στους Αγγελίδη και Άρνεσεν ζητώντας τους ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ απευθυνόμενος στους παράγοντες της ομάδας φέρετε να είπε πως «δεν θα ανεχθώ παρόμοιες εμφανίσεις από εδώ και στο εξής. Να πάτε στην προπόνηση και να τους τρίξετε τα δόντια». Κάτι που έκαναν τη Δευτέρα (23/11) το μεσημέρι ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου. Ο Σαββίδης θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη όσο χρειαστεί προκειμένου να εντοπιστούν και να λυθούν τα προβλήματα. Δεν θέλει να χαθεί και φέτος η επένδυση που έκανε το καλοκαίρι σκορπώντας εκατομμύρια ευρώ για να δομηθεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα