Τα πάντα για την πρόκριση στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Τα πάντα για την πρόκριση στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

bet365

Πανέτοιμοι είναι στον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση με το μεγαθήριο Μπάγερν Μονάχου. Οι σκέψεις του Σίλβα κι η αγωνιστική απραξία.

Όταν έχεις απέναντί σου την Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα μέσα στο σπίτι της, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Ποιος όμως είναι ικανός να σου απαγορεύσει να παλέψεις, να ονειρευτείς; Κανείς!

Σε λίγες ώρες το σεντόνι με τ' αστέρια θα κουνήσει ξανά κι οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα, καλούνται να τα δώσουν όλα μέσα στην «Αλιάντς Αρένα», ώστε να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» σαφώς και γνωρίζουν τις δυσκολίες απέναντι στην.... υπερηχητική ομάδα του Γκουαρντιόλα, παρόλα αυτά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σταθούν στο ύψος τους, κοντράροντας τη μόνη ομάδα που τους έχει νικήσει φέτος. Το κακό είναι ότι από τη στιγμή που δεν έγινε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν να παίξουν επίσημο ματς από τις 8/11, όταν και νίκησαν τον Ηρακλή με 2-0. Το να πηγαίνεις σε τόσο υψηλό επίπεδο χωρίς αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια σου μόνο καλό δεν κάνει. Στο 4-0 από την Ατλέτικο αλλά και στο 0-1 από τη Μαρσέιγ παλιότερα, ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει ματς.

Όσο για τα σχέδιά του, ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει... τρικ στη σύνθεσή του με τον Καμπιάσο στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός έχει τεράστια εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις και μάλιστα στις 15 Μαρτίου του 2011 με την Ίντερ είχε νικήσει μέσα στο Μόναχο με 3-2 σκορ και έτσι η ομάδα του πήρε την πρόκριση, παρά την ήττα στο «Μεάτσα» με 1-0.

Ετσι, η 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντα Κόστα και Σιόβας.

Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς θα είναι το δίδυμο στα χαφ έχοντας για συντροφιά τους αυτή τη φορά και τον Καμπιάσο. Αυτή η τριάδα θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή: να σταματήσουν τις... ορέξεις των Βαυαρών. Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε με την ταχύτητα και τη δύναμη τους θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν και να κάνουν τη... ζημιά. Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε στο αριστερό άκρο της άμυνας το Σαλίνο, ο οποίος είχε ανάλογο ρόλο στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ.

Από την άλλη, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει στη διάθεσή του τους Γκέτσε, Ριμπερί, Τιάγκο και Μπερνάτ. Ετσι, στο 4-1-4-1 του θέση θα έχουν οι: Νόιερ, Λαμ, Ραφίνια, Μπενατιά και Χάβι Μαρτίνεθ στην άμυνα ο Τσάμπι Αλόνσο θα οργανώνει το παιχνίδι από πίσω κι οι Ντα Κόστα - Ρόμπεν στα φτερά θα έχουν σκοπό να κάνουν... κόλαση τη ζωή των Ομάρ - Μαζουακού ή Σαλίνο. Μίλερ και Βιδάλ θα είναι οι άλλοι δύο του κέντρου κι ο Λεβαντόφσκι θα περιμένει στην κορυφή της επίθεσης να... οπλίσει.

Όπως είπαμε, το ματς είναι πολύ δύσκολο, όμως, ο Ολυμπιακός θα κάνει το παιχνίδι του, δεν θα φοβηθεί και με τύχη μπορεί να περιμένει κάτι καλό.

Σύμμαχός του θα είναι κι ο κόσμος, ο οποίος εξαφάνισε τα 4.200 που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ, ενώ υπολογίζεται ότι κοντά στις 6.000 θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου δεδομένου ότι αρκετοί ομογενείς θα βρεθούν ανάμεσα στους Βαυαρούς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα