«Πιο χρήσιμος για το σύνολο ο Μέσι από Ρονάλντο»

«Πιο χρήσιμος για το σύνολο ο Μέσι από Ρονάλντο»

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την Ρόμα, ο Ντάνι Αλβες εξήγησε γιατί δεν του αρέσει ο Ρονάλντο, για τον... αντικαταστάτη του, Φλορέντσι, και τον σεβασμό που δίδαξε ο Γκουαρδιόλα.

«Το να νικήσεις την Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ποτέ εύκολο. Στο τέλος παίρνουμε απλά τρεις βαθμούς, όμως αυτό που μετράει είναι να έχουμε τον Μάιο κάποιους τίτλους. Η Μπαρτσελόνα άλλαξε το μοντέρνο ποδόσφαιρο για το καλό των φιλάθλων» είπε ο Βραζιλιάνος μπακ και συνέχισε. «Ο Μέσι είναι το έξτρα όπλο μας, είναι πολύ πιο χρήσιμος για το σύνολο απ' ότι ο Ρονάλντο, ο οποίος είναι πολύ... πρωταγωνιστής για το γούστο μου».

Οσον αφορά έναν παίκτη που ίσως στο μέλλον πάρει τη θέση του. «Αν θα είναι ο Φλορέντσι ο αντικαταστάτης μου; Μπορεί να συμβεί, κάθε παίκτης είναι ευπρόσδεκτος, μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα». Ο Αλβες μίλησε επίσης για το τι έμαθε από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τους αντιπάλους, προειδοποιώντας ουσιαστικά την Ρόμα. «Μας έμαθε ότι ο σεβασμός είναι να προσπαθείς για 5ο γκολ ενώ είσαι μπροστά στο σκορ με 4-0».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα