Μπουονανότε: «Να είμαστε ψύχραιμοι»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Να είμαστε ψύχραιμοι»

bet365

Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Μπουονανότε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού, παίρνοντας θέση για διάφορα θέματα.

Ο Αργεντίνος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στην αναμέτρηση της Κομοτηνής και μετά τη λήξη δήλωσε πως «το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Δεχθήκαμε πίεση από τον Πανθρακικό. Σημασία έχει να κρατάμε την ψυχραιμία μας, γιατί απόψε την χάσαμε κάποιες στιγμές. Το παν είναι να βρίσκουμε τον τρόπο να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πιο άνετα με τον Πογιέτ στον πάγκο, ο Μπουονανότε απάντησε: «Το να αισθάνομαι άνετα δεν είναι η σωστή λέξη, επειδή ο προπονητής μιλάει τη γλώσσα μου. Εγώ αυτό που έκανα είναι να πάρω τις πρωτοβουλίες στην προπόνηση. Απόψε το διασκέδασα. Είμαι ευχαριστημένος που έχω πετύχει πέντε γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Αργεντίνος κλήθηκε να αναφερθεί στους τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθεί η ΑΕΚ, για να πει: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Σίγουρα γνωρίζω πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση. Προσωπικά, προσπαθώ να βελτιωθώ και αμυντικά και επιθετικά. Όταν η ομάδα νικάει είναι πολύ πιο εύκολο να διορθώσουμε τα λάθη μας με μεγαλύτερη ηρεμία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη φάση του 82', όταν έφυγε στην αντεπίθεση αλλά έκανε λάθος κοντρόλ και έχασε την ισορροπία του... «Στη συγκεκριμένη φάση μου ήρθε η μπάλα πολύ καλά, είχα και χώρο και χρόνο. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου να δω που είναι ο τερματοφύλακας, σκόνταψα... Αν η ομάδα δεν κέρδιζε σήμερα η αλήθεια είναι πως θα ένιωθα πολύ άσχημα γι’ αυτή τη φάση. Μόλις έχασα το γκολ, σε κάθε σέντρα του Πανθρακικού φοβόμουν. Ευτυχώς δεν μπήκε κάποιο γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα