«Φίνμπο»: «Έπαθα σοκ με ότι έγινε, ευτυχώς είμαι καλά»!

Δημήτρης Τομαράς
«Φίνμπο»: «Έπαθα σοκ με ότι έγινε, ευτυχώς είμαι καλά»!

bet365

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον μιλώντας στους Ισλανδούς δημοσιογράφους περιέγραψε τα όσα πέρασε στην Λεωφόρο. Scout της Εθνικής Ισλανδίας στο Μόναχο για λογαριασμό του.

«Έπαθα σοκ με ότι έγινε, ευτυχώς είμαι καλά», ήταν η πρώτη αντίδραση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον προς τους Ισλανδούς δημοσιογράφους που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το τι συνέβη.

«Η φωτοβολίδα -που ήρθε από την εξέδρα- μου έκαψε την φόρμα μου αλλά δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για μένα. Εκτός από την φωτοβολίδα που βρέθηκε στο πόδι μου το ματς δεν ξεκίνησε.

Υπήρξαν ταραχές στο γήπεδο. Επεισόδια μέσα και έξω από αυτό. Αλήθεια περίμενα αλλιώς τα πράγματα και το πρώτο μου ντέρμπι. Ευτυχώς φύγαμε όλοι καλά», σχολίασε ακόμα.

Κατά τα άλλα ο Φινμπόγκασον -που όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος- δεν έχει κάτι το σοβαρό επικεντρώνεται πλήρως στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και στο πως θα μπορέσει να καθιερωθεί στην ερυθρόλευκη 11άδα. Ένας πρωταρχικός του στόχος μάλιστα είναι να χριστεί βασικός σε κάποια από τα επόμενα ματς.

Ο ίδιος θεωρεί πως βάσει της αξίας και της ποιότητάς του θα καταφέρει να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και να ξεχωρίσει και στην συνέχεια.

Scout της Εθνικής Ισλανδίας στο Μόναχο

Από εκεί και πέρα ο Φινμπόγκασον είναι πανευτυχής για τα γκολ που έβαλε πρόσφατα στην Εθνική Ισλανδίας και περιμένει πως και πως το Euro. Οι Ισλανδοί αυτήν την στιγμή τον θεωρούν τον πιο φορμαρισμένο στράικερ τους και θα έχουν και scout τους στο παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν.

Για την ακρίβεια φροντίζουν ώστε να τσεκάρουν όλα τα ματς του Ολυμπιακού για την περίπτωση που θα παίξει.

* Αρκετοί ξένοι παίκτες των ερυθρόλευκων δέχθηκαν τηλεφωνήματα από δικούς τους ανθρώπους (σ.σ. συγγενείς και φίλους) για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα