Τα μέλη κράτησαν τον Αλαφούζο στoν Παναθηναϊκό

Τα μέλη κράτησαν τον Αλαφούζο στoν Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Τα μέλη κράτησαν τον Αλαφούζο στoν Παναθηναϊκό

bet365

Η αντίδραση των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ κράτησε τον Γιάννη Αλαφούζο στην προεδρία της ΠΑΕ. Αναμένονται κινητοποιήσεις των «πράσινων».

Στην προεδρία του Παναθηναϊκού θα παραμείνει τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει οτι το πρωί της Κυριακής δεν πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, αποφασισμένος να κάνει τα πράξη την απόφασή που γνωστοποίησε λίγο μετά την οριστική αναβολή του ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Απλά όταν η κουβέντα έφτασε σε αυτό το θέμα και αφού πρώτα είχαν συζητηθεί οι ευθύνες της αστυνομίας για την ελλιπή φύλαξη του γηπέδου, υπήρξε ενιαία αντίδραση των υπόλοιπων μελών. Άπαντες του είπαν οτι αν αποχωρήσει αυτός, το ίδιο θα πράξουν και εκείνοι, με αποτέλεσμα, υπό τον φόβο του να μείνει «ακέφαλος» ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος να αποσύρει την παραίτησή του.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οτι στο άμεσο μέλλον και συγκεκριμένα στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τον Δεκέμβριο, να μην βάλει υποψηφιότητα και να αφήσει την θέση του προέδρου και μόνο (σ.σ δεν πρόκειται να φύγει τελείως από την ΠΑΕ) για κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να προβούν σε κινητοποιήσεις, δηλαδή σε συλλαλητήριο στην Λεωφόρο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το απόγευμα της Κυριακής, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εξής:

«Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του σώματος για την πρόθεσης της παραίτησης του από την προεδρία.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την απόλυτη αντίθεσή τους και παράλληλα υπογράμμισαν ότι θα υποβάλουν και αυτά παραίτηση εφόσον εμμείνει ο κ. Αλαφούζος. Το θέμα παρέμεινε ανοιχτό.

Συζητήθηκε διεξοδικά η πρόταση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της κρισιμότητας της απόφασης, θα πρέπει να προηγηθούν Γενικές Συνελεύσεις από τα εμπλεκόμενα μετοχικά μέρη.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ δίχως περιστροφές καταδικάζει της πράξεις βίας και τα μεμονωμένα περιστατικά ρίψης φωτοβολίδων δύο ώρες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα. Η απόλυτα λανθασμένη και ανεκδιήγητη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει την έναρξη της αναμέτρησης, οδήγησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στην ομόφωνη απόφαση να απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του συλλόγου για ειρηνική κινητοποίηση την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπροστά στην ιστορική έδρα μας. Σύνθημα μας είναι ένα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Επιθυμία μας είναι η διαμαρτυρία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα