Σοκαρισμένος και απογοητευμένος ο Εσιέν!

Σοκαρισμένος και απογοητευμένος ο Εσιέν!

Σοκαρισμένος και απογοητευμένος ο Εσιέν!

bet365

Ο Μάικλ Εσιέν εμφανώς σοκαρισμένος με όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο αποχώρησε εσπευσμένα με ταξί τονίζοντας πως πρώτη φορά στην καριέρα βιώνει τέτοια κατάσταση! To gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Είναι να μην σε θέλει. Ο Μάικλ Εσιέν, το σπουδαίο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκό έπειτα από οχτώ μήνες επρόκειτο όχι μόνο να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, αλλά και να πάρει φανέλα βασικού.

Ο «βίσονας» όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευε σκληρά για την επάνοδο του γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν το χθεσινό ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κόσμο του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε πως ο Γκανέζος σταρ ήταν σε θέση να αγωνιστεί βασικός κάνοντας την έκπληξη.

Ο Εσιέν τελικά δεν στάθηκε όμως τυχερός, καθώς ο ρέφερι Ανδρέας Παππάς αποφάσισε την αναβολή του ντέρμπι. Τα όσα ακολούθησαν σόκαραν τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα δεν έκρυψε στο περιβάλλον του, την απογοήτευση του για το γεγονός πως το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ αλλά και για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Ο Μάικλ είναι πολύ αναστατωμένος. Όπως έλεγε δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο να συμβαίνει στην καριέρα του.

Στόχος του Παναθηναϊκού ήταν να φτάσει στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό και δούλεψε πολύ σκληρά ειδικά για αυτό το παιχνίδι.

Ήξερε πόσο σημαντικό ήταν για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του να κερδίσει η ομάδα σε αυτό το ματς. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συνέβησαν όλα αυτά και τώρα ο σύλλογος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έδιναν την ψυχή τους για αυτό το ντέρμπι. Προετοιμαζόταν από καιρό, αλλά τελικά το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ. Πρώτη φορά συναντά μία τέτοια κατάσταση στο γήπεδο και είναι πολύ στενοχωρημένος γιατί η ομάδα ήταν πανέτοιμη για το ντέρμπι και δεν της δόθηκε η δυνατότητα να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι σοκαρισμένος με όσα συνέβησαν, σε σημείο να φύγει από τα αποδυτήρια και να καλέσει ταξί για να πάει στο σπίτι του. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν θέλει να αναμιγνύεται σε τέτοια θέματα.

Εξάλλου, προπονείται κάθε πρωί. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων», τονίστηκε χαρακτηριστικά από άτομο του στενού περιβάλλοντος του Μάικλ Εσιέν στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα