Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 11η αγωνιστική συνεχίζεται με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ψάχνουν τη νίκη! Στα Περιβόλια «μάχη» για... γρήγορη παραμονή, στην Ξάνθη όλα για τα πλέι οφ.

Ακόμη προσπαθούμε να συνέλθουμε από την χθεσινή... ξενέρα. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το έπαιξαν εν τέλει οι κάφροι με την Αστυνομία. Ας προσπαθήσουμε να τ γυρίσουμε και πάλι στην μπάλα, όμως.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται με τον ΠΑΟΚ στις 15:00 να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά το εντός έδρας 3-3 με τον Πανθρακικό δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που φέτος δεν παρουσιάζει την περσινή καλή αγωνιστική εικόνα.

Με απουσίες στην άμυνα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 1.70 στη Vistabet να σκοράρει έστω μία φορά ο Παναιτωλικός.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει στους Βίτορ, Κόστα, Λέοβατς και Χαρίση, ενώ οι Κάτσε και Γκολάσα θα είναι και πάλι στη διάθεσή του.

Από την άλλη, ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό των Αγρινιωτών να μην υπολογίζει στους Καμαρά, που είναι τραυματίας, Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος είναι ανέτοιμος, καθώς και στον Τάσο Παπάζογλου, που έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.


Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον εντυπωσιακό Πανιώνιο, που αν νικήσει σήμερα περνάει δεύτερος! Από την άλλη, οι Ακρίτες με νίκη ανεβαίνουν και είναι κοντά στην 5άδα.

Ο Λουτσέσκου πέρα από τους Βασιλακάκη και Παπαστεριανό δεν υπολογίζει στον Ζαραδούκα, που την τελευταία στιγμή υπέστη πρόβλημα.

Ο Ουζουνίδης από την πλευρά του δεν έχει να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.


Την ίδια ώρα στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς φιλοξενεί το Λεβαδειακό. Οι δυο ομάδες θέλουν να εξασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή τους. Κι οι δύο μέχρι στιγμής είναι ομάδες που δείχνουν ότι δεν θα κινδυνέψουν και στο μεταξύ τους ματς αναμένεται να παίξουν όλα για όλα.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει μόνο στον Γκινιάτιτς, ενώ ο Ακης Μάντζιος δεν έχει στα σχέδιά του τους Γιάχιτς και Ρομέου.


Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν έχει χρόνο για να χάνει βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ με τον Πογιέτ στον πάγκο της ψάχνει την πρώτη της νίκη, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ταξίδεψε η ΑΕΚ στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό. Σε απόδοση 1.50 το διπλό στην Interwetten.

Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με την ΑΕΚ να μην έχει στην αποστολή της τον Ντίντακ αλλά να υπολογίζει στον Μπαρόχα.

To πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

21/11

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

22/11

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (15:00)
Skoda Ξάνθη-Πανιώνιος (17:15)
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (17:15)
Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30)

23/11

Βέροια-Ηρακλής (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα