Συγκρούσεις και γης Μαδιάμ η Λεωφόρος! (pics+vids)

Συγκρούσεις και γης Μαδιάμ η Λεωφόρος! (pics+vids)

Gazzetta team
Συγκρούσεις και γης Μαδιάμ η Λεωφόρος! (pics+vids)

bet365

Με το που ανακοινώθηκε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν θα διεξαχθεί η κατάσταση ξέφυγε, με τον κόσμο να ορμά στον αγωνιστικό χώρο! Δείτε videos και φωτογραφίες!

Η πληροφορία ότι το ντέρμπι «αιωνίων» πάει προς αναβολή προκάλεσε αναβρασμό στις εξέδρες, καθώς ο κόσμος είχε ηρεμήσει και περίμενε τη σέντρα. Ωστόσο, με το που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί μετά από απόφαση των διαιτητών, το πράγμα ξέφυγε.

Το πορτάκι στη θύρα των οργανωμένων έσπασε και αρκετός κόσμος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα ΜΑΤ και έγινε χαμός. Δακρυγόνα, βόμβες κρότου-λάμψης, αλυσίδες και κάθε λογής αντικείμενα που ξηλώθηκαν από το γήπεδο και παντού επικρατούσε... πολεμικό κλίμα, με συνεχείς συγκρούσεις.

Οι ζημιές στο γήπεδο είναι πολλές και οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις. Στη συνέχεια ακολούθησε ανταρτοπόλεμος, με οπαδούς να μπαινοβγαίνουν από το πέταλο και να συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Σταδιακά, λίγο πριν τις 21.30, το πέταλο ξεκίνησε να αδειάζει, με την ένταση να μειώνεται, μέχρι ο περισσότερος κόσμος να αποχωρήσει απ' το γήπεδο, με τα επεισόδια να συνεχίζονται έξω απ' αυτό.

Έγιναν πάνω από 50 προσαγωγές, με τους προσαχθέντες να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ GALLERY

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα