ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή 2-1

Νίκος Μαρούδας
ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή 2-1

bet365

Η Καλλονή έβαλε πάλι δύσκολα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτή την φορά ο «Άγιαξ» βρήκε την λύση και με 2 γκολ του Μανιά κέρδισε με 2-1! Κόκκινη ο Ούκα για τους φιλοξενούμενους.

Ο εξαιρετικός Μανιάς πήρε τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χεράκι και τον οδήγησε σε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί της Καλλονής...

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 στην ευθεία, με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Καρανίκα και τον Ναδάλες δεξιά και αριστερά στην άμυνα, με τους Μιχαήλ και Τζημόπουλο στο κέντρο αυτής. Στον άξονα βρέθηκαν οι Κοζορώνης, Τσουκαλάς, δεξιά ήταν ο Τσάβες και αριστερά ο Ακόστα. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Ίλιτς και Μανιάς.

Από την άλλη, ο Θαλής Θεοδωρίδης, κατέβασε την Καλλονή με 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Χογκ, στο κέντρο της άμυνας ο Ούκα, με τον Αναστασιάδη, ενώ στις πτέρυγες ο Σπυρόπουλος δεκιά και ο Κρολ αριστερά. Στον άξονα βρέθηκαν ο Καλτσάς με τον Κεϊτά, με τους Γεωργίου και Μπαργκάν να βρίσκονται στις πτέρυγες και τον Σαμπά πίσω από τον προωθημένο Μανούσο.

ΠΑΣ-άς με το καλημέρα!

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στην δεύτερη ευκαιρία του και αφού ο Τσάβες είχε αστοχήσει στο 2'. Στο 7', ο Σπυρόπουλος άθελά του τροφοδότησε τον Μανιά και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Καλλονή δεν μπορούσε να απειλήσει, με τον ΠΑΣ να συνεχίζει το ίδιο δυνατά και να φτάνει κοντά και σε δεύτερο τέρμα. Αρχικά στο 15', ο Τζημόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώσ το 21' εκτέλεσε φάουλ από την άμυνα, ο Ούκα έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, με τον Χογκ τελευταία στιγμή να σώζει το αυτογκόλ...

Δοκάρι ο ΠΑΣ, γκολάρα η Καλλονή!

Το δεύτερο ημίχρονο αν και άρχισε χωρίς φάσεις και καλό ρυθμό, τελικά είδαμε και φάσεις και γκολ! Αρχικά στο 55', ο Ακόστα έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χογκ.

Ο ΠΑΣ, λοιπόν, έχασε την ευκαιρία και η Καλλονή με ένα πανέμορφο τέρμα του Μπαργκάν έκανε το 1-1. Συγκεκριμένα, στο 64', ο άσος των φιλοξενούμενων, έκανε ωραία το κοντρόλ και έπιασε ένα τρομερό σουτ με πολλά φάλτσα στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Βελλίδη.

Είχε Μανιά!

Η Καλλονή έφτασε στην ισοφάριση , όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση. Ο Μανιάς ήταν σε εξαιρετική μέρα, με τον Ίλιτς μετά από ασίστ στο 66' δεν μπόρεσε να κάνει το 2-1 με τακουνάκι...

Στο 74' ο Ίλιτς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, μιας και ο επιθετικός του ΠΑΣ ήταν ακάλυπτος μετά το πρώτο σουτ του Μανιά. Όμως, το 2-1 ήρθε στο 79' με ποιον άλλον, τον Μανιά! Ο επιθετικός του ΠΑΣ, ήταν εκεί που έπρεπε και μετά την σέντρα του Ναδάλες και την κεφαλιά του Τσάβες που έσωσε ο Χογκ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Καλλονή στη συνέχεια, καθώς στο 83' ο Ούκα είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Man of the match: Ο Μανιάς ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο επιθετικός του ΠΑΣ, πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του, ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι και φυσικά είναι ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Ιωαννίων, μια νίκη που ήθελε όσο τίποτα άλλο...

Αδύναμος κρίκος: Στο πρώτο μέρος λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ και στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκε... Ήταν ουσιαστικά ο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους και μιλάμε για τον Ούκα, που στο 83' και ενώ η Καλλονή ήθελε να πιέσει για το 2-2, είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Στο ύψος του: Μαζί με τον Μανιά, ο Ίλιτς, ήταν... όαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Σέρβος επιθετικός, είχε τις δικές του καλές στιγμές αλλά του έλειψε μόνο το γκολ. Το σημείωσε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ...

Η γκάφα: Την έκανε ο Ούκα και μάλιστα... επί δύο! Αρχικά, στο πρώτο μέρος παραλίγο να βάλει αυτογκολ και στο δεύτερο μέρος είδε την κόκκινη στο 83' και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Το στραγάλι: Ο Δημήτρης Καραντώνης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, με τους βοηθούς του που είχαν περισσότερη δουλειά με τα οφσάιντ να είναι σε όλα σωστοί...

Το ταμείο του Gazzetta: Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ανέβηκε στην έβδομη θέση! Δεν είχε περιθώριο για άλλη απώλεια ο «Άγιαξ», ο οποίος είδε και πάλι τους... εφιάλτες να ζωντανεύουν στο 1-1, αλλά τελικά είχε Μανιά! Στον αντίποδα, η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη μπορεί να σκόραρε, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θέλει οπωσδήποτε μια μεγάλη αλλαγή στο αγωνιστικό κομμάτι για να έχει ελπίδες παραμονής...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82' Γιάκος), Κοζορώνης (75' Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίας, Τσάβες (90' Ηλιάδης), Ναδάλες.

Καλλονή: Χογκ, Σπυρόπουλος (69' Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (59' Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (77' Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα