ΠΑΟΚ: Θα δώσει μάχη... για Μακ

ΠΑΟΚ: Θα δώσει μάχη... για Μακ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Θα δώσει μάχη... για Μακ

bet365

Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Σλοβάκος επιθετικός έχει προτάσεις από Γερμανία και Αγγλία.

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν θα έχουν το πεδίο ελεύθερο για να χειριστούν όπως θέλουν την επέκταση του συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ. Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία την φετινή χρονιά και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά που κουβαλάει από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του Δικεφάλου. Μέχρι στιγμής σε 21 αναμετρήσεις σε Ευρώπη, Super League και Κύπελλο έχει σημειώσει 11 γκολ. Μετά την πολύ καλή απόδοση που είχε και στο παιχνίδι με την Ισλανδία το όνομα του βρίσκεται ψηλά στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων.

Για τον αριστεροπόδαρο επιθετικό σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από Γερμανία και Αγγλία προσφέροντάς του ένα υψηλό συμβόλαιο. Μάλιστα έχουν ενημερωθεί για τις απολαβές που έχει από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ρήτρα στο συμβόλαιο του. Στα παιχνίδια Καμπάλα και Ντόρτμουντ θα υπάρχουν στις εξέδρες αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων για να τσεκάρουν για μια ακόμα φορά τον Ρόμπερτ Μακ.

Στο Δικέφαλο θέλουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην επέκταση του συμβολαίου του πριν βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας γιατί τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνομιλίες χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα. Οι ετήσιες απολαβές του Σλοβάκου ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ με τους Θεσσαλονικείς να προσφέρουν για την παραμονή του τα διπλάσια. Η πλευρά του Μακ δεν δείχνει να βιάζεται καθώς είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Γερμανία. Αν ο παίκτης δεν έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ πριν το Euro 2016 τότε αυτή μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά του Μακ με τα «ασπρόμαυρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα