Τρεις απουσίες για Βέροια

Τρεις απουσίες για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες για Βέροια

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Νάστο, Ιμπραΐμ, που ακολούθησαν ατομικό, και τον Γιουσούφ, ο οποίος απουσίασε επειδή έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Βέροιας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αυτή συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Παρασκευή (20/11), στην οποία ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε δοκιμές σε σχήματα και τακτική για να καταλήξει σε αυτό που θα παρατάξει κόντρα στον Γηραιό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαιδευτικό παιχνίδι, με τους Νάστο, Ιμπραΐμ, Γιουσούφ να μην παίρνουν μέρος. Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο τελευταίος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και απουσίαζε.

Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» για την αναμέτρηση της Δευτέρας (23/11) θα συνεχιστεί το Σάββατο (21/11) και θα οοκληρωθεί την Κυριακή (22/11), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Τέλος, ο Γιώτης Τσαλουχίδης ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ομάδα της Ημαθίας στο Διοικητικό Συμβούλιο και στη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα