Ο... τρελαμένος Σιόβας και ο αποφασισμένος Κασάμι!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... τρελαμένος Σιόβας και ο αποφασισμένος Κασάμι!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Δημήτρης Σιόβας είναι απόλυτα αποφασισμένος να παίξει στο ντέρμπι ενώ ο Παϊτίμ Κασάμι δεν ξεχνάει με τίποτα το τι έγινε πέρυσι στην Λεωφόρο!

«Αυτό το ματς δεν το χάνω με τίποτα! Θα παίξω ότι και να γίνει», έλεγε στον Ρέντη ο έμπειρος στόπερ που ήταν αποφασισμένος για όλα. Ο Δημήτρης Σιόβας έδειχνε με κάθε τρόπο το πως δεν θα έχανε με τίποτα αυτό το ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Την ίδια στιγμή ο Παϊτίμ Κασάμι έχει ακόμα στο μυαλό του το συνέβη πέρυσι και τον τραυματισμό του. «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το τι έγινε πέρυσι. Φέτος θέλω να τους κερδίσουμε. Να πάρουμε το... αίμα μας πίσω για αυτά που συνέβησαν πέρυσι στην Λεωφόρο», σχολίασε σχετικά ο Ελβετός διεθνής, που παρουσίασε μεγάλη θέληση και πάθος για τη νίκη και για να τα δώσει όλα στο γήπεδο. Και οι δύο προορίζονται για βασικοί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα