Τα εισιτήρια των δύο «αιωνίων» αντιπάλων (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τα εισιτήρια των δύο «αιωνίων» αντιπάλων (pics)

bet365

Το επίσημο site του Ολυμπιακού έκανε αφιέρωμα στα εισιτήρια που έχουν διαθέσει στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
Ο Ολυμπιακός, αναμφίβολα, είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει και τους περισσότερους τίτλους εντός συνόρων. Έχει πλέον και τις περισσότερες νίκες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Και βάση αριθμών έχει και πολύ και πιστό κόσμο.
Το Olympiacos.org αναζήτησε και βρήκε τα εισιτήρια που έχει διαθέσει ο σύλλογος ως γηπεδούχος στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δηλαδή, από τη σεζόν 1979 / 80 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα παρέθεσε και τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού στο ίδιο διάστημα, με αφορμή και το σαββατιάτικο ντέρμπι, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα των δύο συλλόγων.
Δείτε στις φωτογραφίες στην Gallery τους σχετικούς αριθμούς:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα