Χωρίς δύο στους Ζωσιμάδες η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο στους Ζωσιμάδες η Καλλονή

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Ελλακόπουλο, Μάρκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες η Καλλονή.

Την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (21/11 17:15) ολοκλήρωσε την Παρασκευή (20/11) η Καλλονή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τον «Άγιαξ», τελειώματα και στημένες φάσεις.

Θα ξεπεράσει τα προβλήματα η Καλλονή για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τα Ιωάννινα; Σε απόδοση 2.90 στην Sportingbet να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τους «Ζωσιμάδες».

Με το πέρας αυτού, ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα με πτήση τσάρτερ για την πόλη των Ιωαννίνων. Περαιτέρω προβλήματα, πλην των Ελλακόπουλου, Μάρκοβιτς, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, δεν υπάρχουν, με τον Θεοδωρίδη να παίρνει μαζί του 19 παίκτες.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Μπούρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα