Έτσι έχασε τον Ντέλε Άλι η Λίβερπουλ

Gazzetta team
Έτσι έχασε τον Ντέλε Άλι η Λίβερπουλ

bet365

Μέσα από τα χέρια της έχασε τον Ντέλε Άλι η Λίβερπουλ, αφού η επιτροπή μεταγραφών των Κόκκινων έκρινε υπέρογκο το ποσό για τη μεταγραφή του του.

Η μεταγραφική πολιτική της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης και φαίνεται πως έρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο, λίγες μόλις μέρες μετά το ντεμπούτο του 20χρονου μεσοεπιθετικού με την εθνική Αγγλίας και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Τριών Λιονταριών.

Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, η Λίβερπουλ παρακολουθούσε έντονα την εξέλιξη του 19χρονου τότε Άλι, πριν αυτός πάρει μεταγραφή στην Τότεναμ από την ΜΚ Ντονς, έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών. Μάλιστα, σημειώνεται πως ο Άλι ήταν οπαδός της Λίβερπουλ ως παιδί και είχε είδωλό του τον Στίβεν Τζέραρντ.

«Θυμάμαι την Κωνσταντινούπολη, τον τελικό του FA Cup και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Τζέραρντ πετύχαινε απίθανα γκολ. Ήταν μεγάλη επιρροή για εμένα, ώστε να υποστηρίξω τη Λίβερπουλ» φέρεται να είπε ο Άλι, για τον οποίο έφταναν reports στα χέρια του Μπρένταν Ρότζερς από τον προπονητή της ΜΚ Ντονς Καρλ Ρόμπινσον, που παλαιότερα ήταν στην ακαδημία των Κόκκινων.

Ο Βορειοϊρλανδός είχε αποφασίσει να πιέσει για τη μεταγραφή, αλλά τα μέλη της μεταγραφικής επιτροπής της Λίβερπουλ δεν είχαν πειστεί ότι ο Άλι άξιζε τα χρήματα που απαιτούνταν και ήθελαν να περιμένουν ένα ακόμη χρόνο για να κρίνουν αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο επίπεδο της Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα