Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά... (vid)

Gazzetta team
Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά... (vid)

bet365

Για 3 αγωνιστικές η Νικολούλη είχε πιάσει... δουλειά! Το γκολ από την εστία του Gazzetta FC είχε εξαφανιστεί. Μια από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη που τα είχαν καταφέρει τόσο καλά. Όμως ξέραμε ότι κάποια στιγμή κι εμείς θα τα «τρώγαμε».

Για ποδόσφαιρο μιλάμε άλλωστε. Όταν μάλιστα ο αντίπαλος είχε σε τρία παιχνίδια 30 γκολ τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Εντάξει δεν υπήρχε περίπτωση να μετρήσουμε κι εμείς δέκα, αλλά το ζόρι θα το ένιωθε και ο (έως το βράδυ της Δευτέρας)... παρθένος Τσίγκας και η άμυνα μας. Ήταν ματσάρα. Τα είχε όλα.

Νεύρα, γκολάρες, πάθος, ένταση, δοκάρι, αμφισβητούμενες φάσεις και 8 γκολ... Τα πέντε του αντιπάλου. Οπότε εμείς με τα υπόλοιπα 3 δεν γίνεται να κερδίσουμε. Το έχει πει άλλωστε και ο Γκώνιας ότι «στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που θα βάλει τα περισσότερα γκολ».

Μάλιστα φίλαθλοι και οπαδοί του Gazzetta FC. Tόση ώρα, τόσος πρόλογος για να σας πω με τρόπο ότι χάσαμε με 5-3 από το AEK365. Mια σίγουρα από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ιστοσελίδων 2015-2016 που θα την ξαναβρούμε μπροστά μας. Όχι μόνο στο ματς του δευτέρου γύρου.

Ξεκινήσαμε τόσο καλά. Με άπιαστη γκολάρα του Κοντογεώργη προηγηθήκαμε μια φορά και με έξυπνο γκολ του Αθανασίου (ήξερε τον αντίπαλο κίπερ από παλιά και δεν έχασε την ευκαιρία) προηγηθήκαμε και δεύτερη. Όμως... χαρίσαμε και τεμάχια στον αντίπαλο και 2-2 ημίχρονο. Τρομερό παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος.

Χάσαμε λίγο το μυαλό μας, χάσαμε και το... τόπι σε κάτι σουτ των «κίτρινων» και το 4-2 εις βάρος μας έκανε δύσκολη την κατάσταση.

Η είσοδος του Λεβαν-ΤΟΜ-σκι έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε προσποίηση-ντρίπλα σαν αυτές που κάθε βδομάδα μοντάρει ο Τσίγκας για το Top-10 της Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά ο αντίπαλος μόνο με φάουλ μπορούσε να τον σταματήσει.

Τον ανέτρεψε και ο αρχηγός Τομ (που για 2ο ματς έμεινε... άκαπνος κι αυτό μας προβληματίζει) έκανε τις... τούμπες του στο έδαφος. Αρκετές είναι η αλήθεια, αλλά ευτυχώς το γήπεδο είναι περιφραγμένο, οπότε δεν έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου. Πάντως η φάση αυτή ενθουσίασε το γυναικείο κοινό του αγώνα, αφού με την πτώση του... κέρασε κιόλας! Ένα παρατεταμένο «ωωωωωωω» ακούστηκε από κάθε σημείο του γηπέδου.Τα «κλικ» από το κινητό της Στέλλας δεν είχαν σταματημό...

Ο Μαρούδας με όλα τα σημεία του σώματός του μείωσε σε 4-3 και ξαναβάζει το Gazzetta FC στο ματς, αλλά στο «καπάκι» το τρώμε και αυτό είναι το... κερασάκι καθώς διαμορφώνεται το τελικό 5-3! Με την λήξη ο Σαούλης θα έβαζε το γκολ του αγώνα με λόμπα, αλλά τον... πούλησε το οριζόντιο δοκάρι. Φυσικά η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητές της και μια ήττα στα... σημεία δεν την πτοεί, καθώς φέτος ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και όχι άδικα.

Εξάλλου τον ρόλο της στην πρώτη ήττα, μετά από 4 ματς, έπαιξε και η απουσία του Φώτη Καρακούση, ο οποίος έπρεπε να ξυπνήσει πρωί για να βγάλει selfie για το facebook!

GAZZETTA FC: Τσίγκας, Τσακίρης, Σαούλης, Δαλαταριώφ, Μελάγιες, Κοντογεώργης (1), Αθανασίου (1), Ράμμας, Τσιμπογιάννης, Τσαμπάς, Μαρούδας (1), Σαρρής, Τομαράς (c), Ρούσσος, Παπαδόπουλος.


 

Τελευταία Νέα