Δεύτερες και τρίτες σκέψεις για Κάκο...

Δεύτερες και τρίτες σκέψεις για Κάκο...

Δεύτερες και τρίτες σκέψεις για Κάκο...

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει δεύτερες σκέψεις για την συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Κάκο λόγω της εύθραυστης σχέσης με τους οργανωμένους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολύ πριν φθάσουμε στην ανακοίνωση όλων των συνδέσμων, το βράδυ της Δευτέρας, κατά της πρόσληψης του Τάσου Κάκου, έδειχνε να έχει βάλει στον… πάγο αυτή την συνεργασία.

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ (υποτίθεται ότι) διαπραγματεύεται τους όρους αυτής της συνεργασίας, αλλά επί της ουσίας, αυτό το διάστημα όλοι περίμεναν την τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.Η καθυστέρηση για ορισμένους δεν ήταν και δεν είναι φυσιολογική...

Μέχρι και χτες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα Κάκου. Αργά το βράδυ ήρθε η σκληρή ανακοίνωση των συνδέσμων, που ασφαλώς αλλάζει τις ισορροπίες (ουδέποτε είχαν αμφισβητήσει οι Σύνδεσμοι τόσο ανοικτά τον ίδιο τον Σαββίδη) και διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στο οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δεν θα βιάζεται, τουλάχιστον, να ορίσει τον τέως διεθνή διαιτητή γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Υπαρκτό, πλέον, και το σενάριο ο Δικέφαλος να αφήσει στην άκρη το σενάριο Κάκος και να επιστρέψει στην επιλογή του Γερμανού από το Αμβούργο, που έχει προτείνει ο Αρνεσεν, αλλά δεν ήθελε ο Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα