Ματαιώθηκε το Βέλγιο – Ισπανία (pics)

Gazzetta team
Ματαιώθηκε το Βέλγιο – Ισπανία (pics)

bet365

Φόβοι για την ασφάλεια της αναμέτρησης, μετά την επίθεση στο Παρίσι, οδήγησαν στην ματαίωση του φιλικού ανάμεσα σε Βέλγιο και Ισπανία.

Οι επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα την Παρασκευή (13/11) που προκάλεσαν το θάνατο 129 ανθρώπων, οδήγησαν σε συλλήψεις και στο Βέλγιο και οι φόβοι για την ασφάλεια του διεθνούς φιλικού στη χώρα με την Ισπανία, οδήγησαν στην οριστική ακύρωση της διεξαγωγής του.

Βέλγοι και Ισπανοί επισημοποίησαν την απόφαση μέσω twitter, ενώ η βελγική ομοσπονδία ξεκαθάρισε: «Συμβουλευόμενοι τις αρμόδιες αρχές και την ισπανική εθνική ομάδα, η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε να ακυρώσει το παιχνίδι. Στο τέλος της βραδιάς η ομοσπονδία ήρθε σε επαφή με την κυβέρνηση, που πρότεινε να μην διεξαχθεί το αυριανό (17/11) ματς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επίπεδο συναγερμού για την τρομοκρατία είναι υψηλό και με τη διαρροή ενός ύποπτου ατόμου. Είμαστε βαθύτατα στενοχωρημένοι για το γεγονός ότι ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο σπουδαίων ομάδων ακυρώνεται τόσο αργά και κατανοούμε την απογοήτευση του κόσμου. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε οτιδήποτε σχετικά με την ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα