«Θέλει απεγνωσμένα να αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Εσιέν»

«Θέλει απεγνωσμένα να αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Εσιέν»

«Θέλει απεγνωσμένα να αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Εσιέν»

bet365

Σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μάικλ Εσιέν. «Δουλεύει μέρα-νύχτα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Είχε προτάσεις από Ντουμπάι και Κίνα, αλλά πιστεύει στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού», τονίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γκανέζου σταρ στο gazzetta.gr.

Πέρασαν σχεδόν 5,5 μήνες από την μέρα που ο Μάικλ Εσιέν αφίχθη στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι όλο αυτό το διάστημα μοιάζει με θηρίο στο κλουβί, καθώς αδυνατεί να βοηθήσει τους «πράσινους» λόγω του τραυματισμού του στους κοιλιακούς.

«Δεν είναι αλήθεια πως ο Μάικλ ήρθε τραυματίας στον Παναθηναϊκό. Είχε υποβληθεί σε εξαντλητικές εξετάσεις προτού υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Διήρκεσαν πάνω από τέσσερις ώρες και είναι οι μεγαλύτερες σε διάρκεια σε ολόκληρη την καριέρα του», σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του 32χρονου χαφ, στο gazzetta.gr.

Ο Μάικλ Εσιέν εδώ και λίγους γνωρίζει τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η 21η Νοεμβρίου είναι μία ημερομηνία που έχει κυκλώσει στην ατζέντα του από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και αφίχθη στην Ελλάδα.

«Θέλει απεγνωσμένα να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τους τραυματισμούς του. Από την μέρα που ήρθε γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η 21η Νοεμβρίου για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιέστηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει πιεστεί ποτέ ξανά τόσο πολύ σε ολόκληρη την καριέρα του. Η ώρα όπου θα αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή έχει φτάσει».

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κρύβει σε κάθε ευκαιρία την ικανοποίηση του από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο του έχουν φερθεί άπαντες στο «τριφύλλι». Ο Έσιεν όπως σημειώνει άνθρωπος που τον γνωρίζει καλά δέχθηκε προτάσεις από συλλόγους της Κίνας αλλά και στο Ντουμπάι με πολλαπλάσιες απολαβές, ωστόσο από την πρώτη στιγμή πείσθηκε από το πρότζεκτ που του ανέλυσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

«Ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ της ομάδας. Ποτέ δεν σκέφτηκε τα χρήματα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να πάει στο Ντουμπάι ή στην Κίνα όπου είχε προτάσεις με περισσότερα χρήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα